προσωπικα δεδομενα

Ασφάλεια

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στη «nela» η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

Προσωπικά δεδομένα

Ο σχεδιασμός της παρούσας ιστοσελίδας επιτρέπει στον χρήστη να την επισκέπτεται  χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Η δήλωση προσωπικών στοιχείων του χρήστη είναι απαραίτητη μόνο αν επιθυμεί να προβεί σε παραγγελία προϊόντων,  να εγγραφεί ως μέλος της «nela»  ή να επικοινωνήσει  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον υπεύθυνο λειτουργίας της. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων μας τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο. 

Στη «nela» σεβόμαστε τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών μας και ζητάμε την συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email, έπειτα από την  εφαρμογή του νομοσχεδίου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (General Data Protection Regulation, "GDPR").

Τα δεδομένα σας είναι απόρρητα και απολύτως εμπιστευτικά και δεν θα τα λάβει τρίτος για την προώθηση δικών του προϊόντων. Αποδέκτες των δεδομένων θα είναι μόνο το προσωπικό της « nela».

Έχετε  το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης ή διαγράφης, περιορισμού, φορητότητας ή αντίθεσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας, καθώς επίσης  μπορείτε να ανακαλέσετε  τη συγκατάθεσή σας, οποτεδήποτε με δήλωσή σας  στη «nela».


    Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα